Nowy adres strony 2

Nowy adres strony:
ProstyPrzepis.blog
Zapraszamy!

Pasta z paluszków krabowych

Pasta z paluszków krabowych

    8 paluszków krabowych

    3 jajka

    2 średniej wielkości świeże ogórki

    koperek

    przyprawy: sól, świeżo zmielony pieprz

Paluszki zetrzeć na tarce o dużych oczkach. 


 

 

 

 

 

 

Jajka ugotować, po ostygnięciu pokroić w drobną kostkę.


 

 

 

 

 

 

Ogórka obrać ze skórki (można dodać też ze skórką) pokroić w drobną kostkę.


 

 

 

 

 

 

Koperek posiekać.


 

 

 

 

 

 

Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać majonez i przyprawy. Wymieszać.

Wstawić do lodówki do schłodzenia.

Można podawać na krakersach jako przystawkę lub kłaść pastę na pieczywo.

SMACZNEGO ! 💗



 

Komentarze