Koreczki z kiełbasą
Koreczki z kiełbasą
Impreza bez koreczków, to nie impreza ! Szybko się robią, jeszcze szybciej znikają. Dają wiele możliwości i kombinacji. Dzisiaj w wydaniu z kiełbasą jałowcową oraz hiszpańską Fuet. Koreczki zrobisz szybko i sprawnie, jeśli wcześniej naszykujesz sobie wszystkie produkty i pokroisz je na odpowiednie kawałki, wtedy praca będzie szła ekspresowo i przyjemnie.
kiełbasa Fuet
kiełbasa jałowcowa
ser żółty w kawałku
pomidorki koktajlowe
ogórek gruntowy
duże czarne oliwki
liść sałaty karbowanej lub lodowej
dodatkowo: wykałaczki lub szpadki
Kiełbasę i ogórek pokroić w plasterki grubości około 0,5 cm.
Ser pokroić w kostkę odpowiadającą wielkości kiełbasy.
Sałatę porwać na mniejsze kawałki. Przy nadziewaniu na wykałaczkę zwinąć raz lub dwa, żeby utworzyła kostkę pasującą do reszty składników.
Składniki nabijamy na wykałaczkę, miksujemy dowolnie.
SMACZNEGO ! 💗
Komentarze
Prześlij komentarz